Fra en ung fodbolddreng i Real Madrids ungdomsakademi til en velfortjent kaptajn på banen

Nacho Fernandez, født i Madrid, Spanien, har vist ekstraordinære fodboldfærdigheder, siden han var barn. I 2001 sluttede Nacho sig til Real Madrids ungdomstræningslejr med sine enestående færdigheder. Efter alle niveauer af ungdomstræning. I 2011 blev han endelig en fremragende fodboldspiller for La Liga-giganterne Real Madrid og bar stolt denne rene hvide Real Madrid trøje.

Fra Real Madrids ungdomsakademi til Real Madrids førstehold tilbragte Nacho 23 år af sin fodboldkarriere i Real Madrid. I løbet af sine rene hvide år i Real Madrid vandt Nacho adskillige mesterskabspriser. Champions League-mester, Club World Cup-mester, Europæisk Super Cup-mester, La Liga-mester, King's Cup-mester osv. Det er Nachos styrke og vidnesbyrd på banen. Men fodboldens verden er altid fuld af grusomhed, og adskillelse vil ske, når vi mødes igen. Efter 23 år i Real Madrid har den berømte Real Madrid-kaptajn indgået en aftale med Real Madrid i 2024. Sig farvel til denne hvide fodboldtrøjer på tilbud og denne hvide Real Madrid-familie. Real Madrid holdt også en afskedsceremoni for denne velfortjente kaptajn.

Fra en ung fodbolddreng i Real Madrids ungdomsakademi til en velfortjent kaptajn, der har været på banen i 23 år. Det, der har ændret sig, er Nachos ansigt, men det, der forbliver uændret, er hans stadig passionerede fodbolddrøm. Den 34-årige Nacho er stadig leder på banen, men denne gang sagde han farvel til Real Madrid og sluttede sig til Khobar Qudisiya i Saudi League. Jeg ønsker denne velfortjente tidligere kaptajn en vidunderlig fodboldkarriere i den saudiske liga.